ΑQUEOUS

Inspired by the color of her eyes

Υπάρχουν στιγμές που, ακόμα κι εγώ που γράφω και προτείνω διάφορα στυλ, ξεμένω από ιδέες. Το συναρπαστικό είναι να βρίσκεις έμπνευση ακόμα και μέσα από κάτι απλό, όπως τα μάτια μιας γυναίκας και να προσαρμόζεις τα χρώματα του outfit σου στο χρώμα των ματιών της.

P1060675readyΠιο cool από το μπλε τζιν, λιγότερο συνηθισμένο από το χακί, το λευκό παντελόνι είναι το «δύσκολο» ρούχο, που θα σας κάνει τη ζωή εύκολη κατά τους θερινούς μήνες, αν ξέρετε πώς να το συνδυάσετε. Σε περίπτωση που τα μάτια μιας γυναίκας δεν είναι αρκετά, ώστε να σας δώσουν μια ιδέα για το πώς να το συνδυάσετε, απλά δείτε και, αν θέλετε, υιοθετήστε τον τρόπο που επέλεξα να το συνδυάσω.

Μέσα απ’το λευκό παντελόνι πρέπει να φοράτε πάντα λευκό εσώρουχο και όχι πουά με ροζ ελεφαντάκια.

Η γραμμή τού παντελονιού να είναι ίσια, ούτε πολύ στενή, ούτε πολύ φαρδιά, επειδή θα σας κάνει να δείχνετε λιγότερο ψηλοί και θα σας παχαίνει στα οπίσθια.

Με το λευκό παντελόνι καλό είναι να μη φοράτε κάλτσες· Αυτό το look είναι πιο αποδεκτό και σίγουρα πιο καλοκαιρινό. Επίσης, σε περίπτωση που δεν είναι πεντακάθαρο, καλύτερα να μην το φορέσετε. Σε αντίθεση με το τζιν, που η παρατεταμένη χρήση και οι μικροί λεκέδες μπορούν να το κάνουν να δείχνει ευχάριστα ταλαιπωρημένο, το λευκό με τους λεκέδες είναι αντιαισθητικό και στυλιστικά απαράδεκτο.

Σε επόμενο ποστ θα δούμε περισσότερους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό παντελόνι φέτος το καλοκαίρι και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Τι Φοράω (ή παρόμοια)

Man & Manneti
Brooks Brothers
Brooks Brothers

Αφήστε τα σχόλιά σας. Ευχαριστώ.

Make up Artists: MaxFactor (Νένα)

Φωτογραφία: AiLeen-chan AutumnAlven

Διορθώσεις στο κείμενο: Παντελής Κατωπόδης

Με στυλ δικός σας,

JnK

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s